Registracija

Za učešće na bilo kom programu Svetskoj konferenciji izvođačkih umetnosti za decu i mlade u Beogradu i Novom Sadu 2023. godine neophodno je da se svi učesnici i posetioci registruju putem zvanične platforme ASSITEJ International. Registracija je otvorena od 1. septembra 2023. godine do popune raspoloživih kapaciteta.

Registrovani učesnici dobijaju pristup ulaznicama za 20 predstava koje su se našle u ovogodišnjoj festivalskoj selekciji, dvema celodnevnim međunarodnim konferencijama, umetničkim susretima svetske ASITEŽ mreže i svim profesionalnim programima u ponudi, do popune kapaciteta, kao i pakete dobrodošlice, obezbeđen prevoz iz Beograda do Novog Sada u utorak 21. novembra, pozivnice na proslave otvaranja i zatvaranja PREKRETNICE i još mnogo toga.

Detaljnije se o programu mozete informisati i nabaviti svoju ulaznicu ovde.

Kotizacije

Kotizacije za učešće na manifestaciji plaćaju se elektronskim putem na istoj veb stranici. Za plaćenu kotizaciju učesnici automatski na navedenu email adresu dobijaju potvrdu koju mogu koristiti za pravdanje troškova i sl.

Rana
registracija

u periodu od 1. do 30. septembra

150 eur

Regularna
registracija

u periodu od 1. do 31. oktobra

200 eur

Kasna
registracija

u periodu od 1. novembra

250 eur

Dnevne karte

Moguće je nabaviti i dnevne karte za bilo koji dan trajanja konferencije koje pojedinačno iznose 20% ukupne kotizacije u odnosu na trenutak registracije.

Grupne karte

Za grupne karte 5 ili više osoba obezbeđen je popust od 5% na ukupan iznos kotizacije, dok je za grupne karte 10 ili više osoba obezbeđen popust od 10%.

Online

U slučaju da se registrujete samo za online učešće u programu, kotizacija iznosi 50% od cene za uživo učešće u odnosu na trenutak registracije.

Studenti

Studentima osnovnih ili master studija omogućen je popust od 90% u odnosu na trenutak registracije.

Ukoliko ste u mogućnosti, ohrabrujemo vas da se registrujete za višu kotizaciju od minimalne, te da pokrijete troškove učešća kolega koji nisu jednakih finansijskih mogućnosti u ovom trenutku.

Sledeće grupe gostiju su u potpunosti oslobođene plaćanja kotizacija. Ipak, u slučaju da iako pripadate nekoj od navedenih grupa a imate finansijskih mogućnosti da doprinesete PREKRETNICI, mi vam na tome unapred zahvaljujemo kao na podršci velikom volonterskom radu uloženom u pripremu ovog događaja.

· Učesnici u selektovanim programima (ansambl predstava, predavači na konferencijama, voditelji radionica) izuzeti su iz plaćanja. Učesnike u panel diskusijama i sl. molimo da plate kotizaciju ukoliko su u mogućnosti. Članovi ansambala koji izvode predstave na festivalu pozvani su da prisustvuju izvođenju drugih predstava u grupama ne većim od 5.

· Osnivači ili individualni članovi ASITEŽa Srbije koji su podmirili svoje godišnje članarine izuzeti su od plaćanja.

· Institucionalni članovi ASITEŽa Srbije koji su podmirili svoje godišnje članarine su izuzeti od plaćanja za 3-5 predstavnika organizacije tj. institucije.

· Prostori izvan članstva ASITEŽa Srbije u kojima se održava neki deo programa PREKRETNICE besplatno izuzeti su od plaćanja za 2 predstavnika organizacije tj. institucije.

· Deca i mladi koji učestvuju u programima Dečji glasovi i Mladi glasovi izuzeti su od plaćanja bilo kotizacija, bilo karata za pojedinačne predstave.

· Volonteri PREKRETNICE izuzeti su od plaćanja.

Za učešće na svim programima neophodno je da se registrujete na ASSITEJ International platformi bez obzira da li plaćate kotizaciju ili ste izuzeti iz nekog od navedenih razloga.

Scroll to Top